Groen gas kan een belangrijke rol spelen bij zowel de energietransitie als de gascrisis. Het moet dan wel in voldoende mate beschikbaar zijn en zo slim mogelijk worden ingezet. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het aanbod stijgt? En waar zet je dit groene goud vervolgens voor in?

In een online rondetafelgesprek op 14 september gaat de proeftuin Nieuwborgen.net daarover graag met u in gesprek. Aan tafel schuiven experts, politici en bestuurders en ook groen gas projectleiders in het Programma Aardgasvrije Wijken aan. Daarbij nemen zij de resultaten van nieuwe onderzoeken van CE Delft en Ecorys naar de maatschappelijke waarde van groen gas mee.

Heeft u interesse? Noteer het in uw agenda:

Datum: Woensdag 14 september 2022
Tijd: 10.00 – 11:00 uur

Wilt u zich aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.